Soita ja pyydä tarjous 050 517 4702

Esa-tuotteet

ESA-tuoteperheeseen kuuluvat alumiinirunkoiset ja kestävät laiturituimaportaat, paljut, venetelakat, lautat sekä käyntisillat. Alumiinirunkoiset tuotteet kestävät käyttöä ja luonnon rasitteita ja ovat lisäksi kevyitä. Alumiini on myös verrattain ympäristöystävällinen rakennusmateriaali.

Laiturimallistomme lippulaiva, betoniponttoni-laituri on sinulle kun vaadit tyylikkyyttä, kestävyyttä ja vähän erilaista ja enemmän. Muoviponttonilaiturit sopivat jokaiseen rantaan ja ovat käyttökelpoisia kohteessa kuin kohteessa. Tolppalaituri on yksinkertainen ja tyylikäs laituri. Jos haluat helppoutta, on ulokelaituri valintasi.

Kaikkiin laitureihin saatavilla asennuspalvelu. Lisätietoa ESA-tuotteiden verkkosivulta: www.esalaiturit.fi.

Nyt myös lasiterassit valikoimassa

Lasitetulla terassilla terassin käyttömukavuus lisääntyy huomattavasti. Tuiskulumi ei haittaa talvisia kahvihetkiä, eikä syksyllä myrskyt häiritse saunan jälkeen vilvoittelua.

Terassilasitus sopii omakoti ja kesäasunnoille, myös rivi- ja kerrostalojen parvekkeet voidaan lasittaa tarpeen mukaan.

Meiltä saat räätälöidysti, terassirungot, kattolasitukset, lasikaiteet, liukulasiovet, sekä kiinteät lasitukset. Käytämme laadukkaita ja kestäviä Alumasin profiileja.

Myyntipisteemme avautuu maaliskuussa 2015 uusiin tiloihin Pursialaan osoitteeseen Pursialankatu 15, 50100 MIKKELI Myyntipisteessämme on nähtävänä lasiterassi liukuovin ja lasikaitein. Tervetuloa tutustumaan ja sopimaan mittauspäivät.